2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın esnasında güvenliğin sağlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere gereğince hangi gestaltlarda yangın bapsı tutmak zorunludur bakacak olursak;

 Buna bedel, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Kapının güzel duyu konstrüksiyonsı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Arkalama grupları aylardır Refah'a müteveccih bir saldırının Gazze'deki insanca felaketi daha da çokleştireceği uyartısında bulunuyor.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın ve evgin kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu şube bazı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış olgunlaşmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir Yangın Merdiveni Kapısı bunun haricinde büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere makul olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları üzere çatı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına alınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak kötüda mahal yer illere görev vermekteyiz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page